baner1
baner2
baner3
baner4
jezero
zito
mostic
vojvoda stepa

Председник општине Нова Црња

             Владимир Бракус

 

Нова Црња

НазивБрој телефона
Општина Нова Црња 023/815-030
Пошта Нова Црња 023/815-001
Дом Здравља Нова Црња 023/815-323
ДВД Нова Црња 023/815-142
Бензинска пумпа 023/815-369
Црвени Крст Нова Црња 023/815-594
Електровојводина Нова Црња 023/815-112
Фабрика уља „Банат“ 023/815-210
Геодетски завод и катастар 023/815-333
Ловачко друштво „Шољом“ 023/815-240
Месна заједница Нова Црња 023/815-440
Општински ловачки савез 023/815-045
Општински суд Нова Црња 023/815-030
Основна Школа „Петефи Шандор“ 023/815-064
Основни Суд 023/815-162
Управа прихода 023/815-120
Римокатоличка Црква 023/815-006
Служба за запошљавање 023/815-068
Завод за здравствено осигурање 023/815-029
ПИО 023/815-810
Центар за специјални рад Нова Црња 023/815-044
СУП Нова Црња 023/815-050
Матичар Нова Црња 023/815-030