baner1
baner2
baner3
baner4
jezero
zito
mostic
vojvoda stepa

 Szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét aki állattenyésztéssel foglalkozik, vagy pedig szeretne állattenyésztéssel foglalkozni hogy a mezőgazdasági, erdészeti és vízgazdálkodási minisztérium kiadta a Disznók, marhák és juhok tenyésztésére vonatkozó szabálykönyvet.

A szabálykönyvet a következő címen olvashatják át: http://www.mpt.gov.rs/postavljen/125/4827013%200064%2015-1%20(2).pdf

A mezőgazdasági földterületekről szóló törvény 64. szakaszának 3. bekezdése (az SzKHivatalos Közlönyének 62/06, 69/08 és 41/09 száma), az állami tulajdonú földterületek

bérbeadási eljárásában illetékes szerv kijelöléséről szóló rendelet 1. szakasza (MagyarcsernyeKözség Hivatalos Lapjának 8/2013 száma) és a Mezőgazdasági, Erdészeti és Vízgazdálkodási Minisztérium jóváhagyása alapján Magyarcsernye Község elnökasszonya  2013.09.17-én meghozta az alábbi

Bővebben...

 A Szerb Köztársaság mezőgazdasági, erdészeti és vízgazdálkodási minisztériuma meghozta a szabályzatot a méhek után járó támogadás feltételeiről, melynek összege 500 dinár / kaptár.

 

 

Szükséges dokumentáció:

Bővebben...

 Magyarcsernye és Zsitiste községek a SUBNOR szervezésében, az elesett katonák és a fasizmus áldozatainak állított emlékmű megkoszorúzásával emlékeztek meg Június 4.-éről, a Harcosok Napjáról. Magán a ceremónián részt vettek mind azon személyek akik tisztelegni szerettek volna azon katonák előtt akik a szabadságért folytatott harcban vesztették életüket,  megjelentek még az elhunytak hozzátartozói, valamint Magyarcsernye és Zsitiste Községek,  a SUBNOR és a civilszervezetek képviselői is. A jelenlévőket Branko Nakončić, a SUBNOR elnőke, valamint Ljubinko Petković  Zsitiste Község elnöke köszöntötték. 

Bővebben...

 2013.07.08.-ától ( Hétfőtől) 9órától Szerbcsernyén a medencén első alkalommal rendeznek Úszó oktató tanfolyamot az „ Augusztus 8” kommunális válalat szervezésében. 

Az úszó oktatás telyessen ingyenes mindenki számára aki szeretne megtanulni úszni

Bővebben...